ORANJE OOSTVOORNE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 381 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oranje Oostvoorne. Meer weten? Ontdek meer

7 okt 2022 om 15:54 I ordered a quattro stagioni pizza, got a quattro farmaggio.
6 okt 2022 om 18:52 Szybka dostawa! Jedzenie jak zawszę na plus! Polecam
1 okt 2022 om 1:04 Ik heb vanuit een industrie terrein besteld en de bezorger zorgte gewoon dat ik mijn ete kreeg. Echte topper
26 sep 2022 om 13:15 Altijd érg goed eten en snelle bezorging. Helaas dit keer oude patat ontvangen, was opnieuw opgewarmd. Jammer.. Is niet nodig, zo verlies je natuurlijk wel klanten voor een paar eurocenten besparing. We komen echter opnieuw terug! Nieuwe kans
24 sep 2022 om 22:02 Om 18:00 besteld en 20:00 eindelijk de bestelling binnen. 1 hap en de kapsalon was nog koud ook. Gelijk gebeld natuurlijk en krijg ik de vraag of ik geen magnetron heb....
23 sep 2022 om 23:03 Koude Turkse pizza, gebeld, voicemail ingesproken geen reactie ontvangen. Jammer!!
16 sep 2022 om 23:23 Was weer heerlijk!! Zoals altijd alleen hsd ik aangegeven geen tomaten op me kapsalon maar helaas zat dat er wel op. Maar verder was het weer top
11 sep 2022 om 21:13 Eerste keer koud het eten ontvangen daarn gebeld kreeg gelijk nieuwe die wel goed warm was lekker gegeten en goede sambal!
4 sep 2022 om 20:31 We hadden zonder sla besteld en niet gekregen. We vonden het niet zo lekker dus
3 sep 2022 om 21:26 Heerlijk eten zoals altijd.
2 sep 2022 om 16:16 Eten was op tijd. Wel errug weinig saus voor bij een schotel.( Klein rond bakje 100ml?)
30 aug 2022 om 21:19 Snap niet dat er hier nog opmerkingen tussen staan hoger als 1 ster, koud eten heel veel kruiden op de pizza en als je dan speciaal vraagt of de sauzen appart kunnen, dan doen we ze er gewoon weer niet bij.....weer bijna geheel de vuilnisbak in :(